Whistleblower Edward Snowden kaldte Bitcoins nederste måneder siden, og han havde ret

Bitcoins bullish tendens fortsætter med at wow millioner af mennesker i kryptosamfundet, men det er ikke tilfældet for Edward Snowden. Snowden er kendt som den mest populære whistleblower. Nu tester Snowden sine færdigheder på kryptomarkedet, og det ser ud til, at han bliver ret god til det.

Tilsyneladende forudsagde Edward Snowden BTC’s bund for mange måneder siden, selv da kryptomarkedet tog et alvorligt stød midt i Coronavirus-udbruddet. På det tidspunkt netop i marts 2020 var Bitcoin Bank faldet under $ 5.000-mærket, og nogle mennesker blev allerede bekymrede.

Dog kaldte Snowden bunden og forudsagde effektivt en god genopretning for kryptos pris. Et kig på den aktuelle BTC-pris afslører, at manden havde ret. Bitcoin handler i øjeblikket på omkring $ 19.200, næsten 4 gange sin værdi i marts.

Han følte sig som at købe BTC

Da kryptomarkedet fik et hit, da udbruddet spredte panik, tabte Bitcoin alene op på 22 milliarder dollars i markedsværdi. En masse andre kryptoer tilbragte uger og måneder i rødt. Det er i løbet af denne usikre tid, at Snowden blev alt bullish på Bitcoin.

Han fortsatte endda med at tweet, at han faktisk havde lyst til at købe Bitcoin. Det var den 13. marts, lige efter at Bitcoin-markedet mistede $ 22 milliarder på 24 timer.

Når jeg ser tilbage, er det ret klart, at Snowdens stødende optimisme var velplaceret. I løbet af de efterfølgende måneder oplevede Bitcoin sammen med resten af ​​markedet et retfærdigt opsving, der siden størknet. På over $ 19k overskygges den øverste mønt for tiden den højeste højde i december 2017.

Bitcoin slår dollaren

Ifølge Snowden har Bitcoin faktisk klaret sig bedre end den amerikanske dollar på trods af de op-og nedture, som kryptomarkedet har oplevet gennem årene.

Siden 2013 har USD kørt over 99% af sin værdi. På den anden side har Bitcoin fået værdi med tredobbelte cifre i samme periode. Det er en kæmpe markør, især på et tidspunkt, hvor mange mennesker allerede er for Bitcoin som en levedygtig butik af værdi.

30. Dezember 2020