Chainlink’s overlevelse – Der er mere i hele historien

Da Chainlink var på vej ned efter at have klatret til sit $ 20-topmøde i august, var markedskritikere hurtige til at afskrive det, mens nogle antydede, at kryptoaktivet mister 90-100% af sin værdi inden for de næste par uger.

Spol frem til oktober 2020, og man kan se, at Chainlink har formået at opretholde sin position i top-10, bedre end lignende som Litecoin og Bitcoin SV, og bevise, at nogle af disse „eksperter“ tager fejl. Faktisk fremhævede Santiment for nylig LINKs forbedrede on-chain data, med det samme svarende til kryptos nuværende prisstigning og en vis grad af optimisme. Da værdien igen toppede $ 10, begynder den igen at få opmærksomhed.

To vigtige faktorer har imidlertid spillet en vigtig rolle i Chainlink’s renæssance – dens trods over for Bitcoin og dens genbundet fra den mulige bund.

Evaluering af Chainlink og dens bund

I henhold til markedsstruktur vil et digitalt aktiv i slutningen af ​​et bullish rally muligvis gennemgå et fald på 60% til 70% i de næste par uger eller måneder. Hvis værdiansættelsen registrerer en konstruktiv afvisning fra 60-70% -området, betragtes bunden som en stærk base for den næste rally. For Chainlink udfoldede noget lignende sig.

Efter at have toppet sin værdiansættelse til $ 20 den 17. august faldt Chainlink ned til $ 8,3, dvs. 60% fra toppen. Som illustreret i diagrammet ovenfor registrerede prisen et par spidser fra $ 8,30, hvorefter den i øjeblikket beskæftiger sig med overhead-modstandskraften ved det 50-bevægende gennemsnit.

Det, der er vigtigt her, er det faktum, at LINK opretholdt en base på $ 8,30 (ved 60%) uden yderligere afskrivninger, et niveau, der kunne udledes som bund, en bund, hvorfra den næste rally vil stige op.

BTC-LINK Korrelationstesttendenser

Dette var en populær diskussion for et par måneder tilbage, en som stadig er relevant for denne dato. Mellem juni og oktober led Bitcoin og Chainlink begge midlertidigt med flash-stigninger og spikes, men sammenhængen mellem BTC-LINK er fortsat faldende. På pressetiden var det så lavt som tallene før marts 2020 sammenbrud.

Dette beviser yderligere, at Chainlink’s marked ikke er faldet helt under Bitcoins dominans de sidste par måneder i modsætning til andre altcoins. Bortset fra en mindre prisstigning mod slutningen af ​​august, har LINK fortsat distanceret sig fra Bitcoins indflydelse på markedet.

LINK Transaktionsvolumen over $ 30 mia

Endelig, fra et aktivitetspunkt, gik den kumulative LINK-transaktionsvolumen over $ 30 milliarder i løbet af de sidste 24 timer, hvilket indikerer en jævn aktivitet i rummet. Lige nu, hvis en kollektiv bullish tendens overtager, sætter Chainlink sig i den rigtige position for at nå en ny periode med tårnhøje højder.

29. Oktober 2020