Bitcoin holdt af gråtoner Stiger med $ 690 mio. I de sidste 100 dage, viser data

Ansvarsfraskrivelse: Den udtalelse, der udtrykkes her, er ikke investeringsrådgivning, den leveres kun til informationsformål. Det afspejler ikke nødvendigvis U.Todays mening. Enhver investering og al handel indebærer risiko, så du skal altid udføre din egen undersøgelse, inden du træffer beslutninger. Vi anbefaler ikke at investere penge, som du ikke har råd til at tabe.

Ifølge dataene fra Grayscale købte investeringsselskabet mindst 690 millioner dollars værdi af Bitcoin siden april. Historiske køb af gråtoner sammensat af en pseudonym Reddit-bruger viser køb til en værdi af 78.354 BTC.

Gråskala Bitcoin Trust-indstrømninger accelererer siden april – hvad viser det?

Dataene, der er samlet af Reddit-brugeren, viser, at Grayscales Bitcoin-køb primært er accelereret siden april.

Grayscales absorption af Bitcoin er relevant i vurderingen af ​​det overordnede synspunkt på det institutionelle marked.

Institutioner, især investorer i USA, stoler for det meste på Grayscale Bitcoin Trust for at få eksponering for BTC. Det udligner potentielle sikkerhedsrisici, der kommer fra egenforvaring, hvilket giver institutter mulighed for at investere sikkert i aktivklassen.

Den mærkbare stigning i Grayscales tempo i Bitcoin-køb falder sammen med den enorme tilbagetrækning af BTC i marts. For fem måneder siden, efter at en milliard dollars værdi af futureskontrakter blev likvideret, faldt BTC til så lavt som $ 3.600.

Dataene viser, at institutionelle investorer aggressivt har erhvervet Bitcoin siden. Reddit-brugeren skriver :

”Hastigheden for at erhverve bitcoin i GBTC var steget efter starten af ​​april 2020, som du kan se ovenfor i tabellen. Med en hastighed på ca. 800 bitcoins pr. Dag, som GBTC har købt hver dag i de sidste 100 dage, køber GBTC Bitcoins svarende til ca. 85% (783/900) af al levering af nypræget Bitcoin. Og GBTC er blot en af ​​de mange ETF’er, som folk, der ikke vil rode med private nøgler osv., Kan bruge til at erhverve Bitcoin, omend den største. ”

En positiv tendens til kryptovalutamarkedet

Som Grayscale bemærkede i sin Q2-rapport, registrerede virksomheden de højeste kvartalsindstrømninger fra april til juni.

På trods af usikkerheden i den globale økonomi betragter et stigende antal institutioner tilsyneladende Bitcoin som en potentiel afdækning mod inflation.

Rapporten lyder :

“Gråtoner registrerede sit største kvartalsindstrømning, $ 905,8 millioner i 2Q20, næsten det dobbelte af det foregående kvartalshøjde på $ 503,7 millioner i 1Q20. For første gang passerede indstrømning til gråtoneprodukter over en 6-måneders periode tærsklen på 1 milliard dollar, hvilket viser vedvarende efterspørgsel efter eksponering for digitalt aktiv på trods af et baggrund, der er kendetegnet ved økonomisk usikkerhed.

Den institutionelle aktivitet på cryptocurrency-markedet stiger generelt. Senest indgav Fidelity Investments en Bitcoin-fond til US Securities and Exchange Commission (SEC). Et offentligt amerikansk selskab kaldet MicroStrategy købte $ 250 millioner dollars i Bitcoin.

Den stigende institutionelle vedtagelse, den voksende handelsaktivitet og en generel stigning i mainstream-opmærksomheden ville sandsynligvis øge BTC-kursen i 2021.

31. August 2020